Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if you are using our freeware, a beta version or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need more information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

SyncBackupPro 7.6 - AWS S3 Not Working

For technical support visit https://support.2brightsparks.com/
Post Reply
noon
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Mon Feb 27, 2017 1:53 pm

SyncBackupPro 7.6 - AWS S3 Not Working

Post by noon »

Hi,

Getting the following error when trying to Sync to AWS S3 in EC-Central-1

Failed to scan files: Cloud error 400: HTTP/1.1 400 Bad Request - The authorization mechanism you have provided is not supported. Please use AWS4-HMAC-SHA256. (InvalidRequest) (Amazon S3)

Any help would be appreciated.

Cheers
Si
Kostas
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 368
Joined: Thu Sep 18, 2014 2:08 am

Re: SyncBackupPro 7.6 - AWS S3 Not Working

Post by Kostas »

Hi,

Apparently that region is using the new signature signing method so you need to go to your profile settings and then under Expert -> Cloud -> Advanced enable the option "Use newer Amazon S3 security".

Thanks,
Kostas
[2bs]
Post Reply