Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if you are using our freeware, a beta version or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need more information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

Many "HTTP/1.1 400 Bad Request" in Amazon Cloud Drive

For technical support visit https://support.2brightsparks.com/
Post Reply
homenet
Experienced
Experienced
Posts: 31
Joined: Thu Oct 09, 2014 7:31 am

Many "HTTP/1.1 400 Bad Request" in Amazon Cloud Drive

Post by homenet »

Greetings

Using SB Pro for backing up to Amazon Cloud Drive, I'm getting many "HTTP/1.1 400 Bad Request" errors since last week. Is there any known issue these days with the service? (SB is up to date).

Thank you.
Kostas
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 368
Joined: Thu Sep 18, 2014 2:08 am

Re: Many "HTTP/1.1 400 Bad Request" in Amazon Cloud Drive

Post by Kostas »

Hi,

Seems something is wrong for some of our ACD users. A similar topic can be read here along with a short explanation of what is causing it -> viewtopic.php?t=12865

Thanks,
Kostas
[2bs]
homenet
Experienced
Experienced
Posts: 31
Joined: Thu Oct 09, 2014 7:31 am

Re: Many "HTTP/1.1 400 Bad Request" in Amazon Cloud Drive

Post by homenet »

Kostas wrote:Hi,

Seems something is wrong for some of our ACD users. A similar topic can be read here along with a short explanation of what is causing it -> viewtopic.php?t=12865

Thanks,
Kostas
[2bs]
Have you followed the topic you mentioned? Could you please read my last post? Thank you.
Post Reply