Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if you are using our freeware, a beta version or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need more information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

1/2 schedule not running

For technical support visit https://support.2brightsparks.com/
Post Reply
studio3d
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Apr 01, 2006 3:42 am

1/2 schedule not running

Post by studio3d »

I imported some schedules from older Syncback, and re-started 2 of them. One runs fine everyday, the other only runs manually (even though it's on the schedule as the other is. Screenshot is here https://www.screencast.com/t/6tpgFtUomo
How do I find the problem? thanks
Swapna
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 993
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:22 am

Re: 1/2 schedule not running

Post by Swapna »

Hi,

Please note that we do not have a scheduler in SyncBack. We rely on Windows Task Scheduler (WTS) to trigger our program on the scheduled date/time to run the tasks. Therefore, the Task Scheduler on your system is responsible for calling SyncBackPro to run the task at the schedule date/time, but if WTS fails (for whatever reason), then the profile won't run at the schedule date/time.

Can you please delete and recreate the schedule task that failed to run from:

Modify profile > When > Edit Schedule settings page

to see if it works?

Thank you.
studio3d
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Apr 01, 2006 3:42 am

Re: 1/2 schedule not running

Post by studio3d »

Thanks... I just set up a new backup and it works fine.
Post Reply