Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if you are using our freeware, a beta version or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need more information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

Are global profile changes possible?

For technical support visit https://support.2brightsparks.com/
Post Reply
markg2
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Apr 19, 2014 4:14 pm

Are global profile changes possible?

Post by markg2 »

If there's a particular setting that I wish to change on ALL or a selected group of my profiles, instead of modifying each profile separately, is there a way to globally do so all profiles at a clip?

Mark
cliffhanger
Expert
Expert
Posts: 606
Joined: Tue May 31, 2011 5:59 pm

Re: Are global profile changes possible?

Post by cliffhanger »

Any particular version (number)? ;)

This can be important - for example, although this thread basically has the answer, its description of where settings are (how to access them) may have changed since then. However, the underlying concepts are much the same, and a rummage through the Help should assist if you need it (now you know what to look for). There's a section in the Help on Shared Settings, for example.
cliffhanger
Expert
Expert
Posts: 606
Joined: Tue May 31, 2011 5:59 pm

Re: Are global profile changes possible?

Post by cliffhanger »

:roll: - that link got truncated (lost the last digit) somehow - it should be

http://www.2brightsparks.com/bb/viewtopic.php?t=8221
markg2
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Apr 19, 2014 4:14 pm

Re: Are global profile changes possible?

Post by markg2 »

Sorry for the delay--apparently auto notify not set.

Version 7.6.8.0 (en)
Post Reply