Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if you are using our freeware, a beta version or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need more information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

Profiles not running to schedule

For technical support visit https://support.2brightsparks.com/
Post Reply
Peejay
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Jan 15, 2017 10:10 am

Profiles not running to schedule

Post by Peejay »

I have several profiles which I want to run hourly. I found a post which advisd that for hourly posts I need to set up a schedule of 1 Day 23 hours.

This was working earlier today, but then all profiles stopped running. They show a next scheduled run time, but when this time is reached they do nothing, just update the next scheduled run time.

I am using Win 10 Professional.
Swapna
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 993
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:22 am

Re: Profiles not running to schedule

Post by Swapna »

Hi,

Please submit a support ticket with your profile configuration (right click on the profile > Export Profile) and a screen shot showing Last Run, Next Run, 'Last Schedule Run Error' columns of SyncBackSE's main-interface, and send it to [email protected] for further investigation.

Thank you.
Post Reply