Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if you are using our freeware, a beta version or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need more information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

No tasks in Task Scheduler

SyncBackFree is the freeware version of SyncBack. It is *not* an evaluation version of SyncBackPro/SE.
Post Reply
kasteer
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Jan 08, 2018 11:50 pm

No tasks in Task Scheduler

Post by kasteer »

so I realized Syncback wasn't backing anything up for a long time. The tasks were in Task Scheduler, but not running. I updated to the newest version... no luck. I read up on people having the same issue so I tried several suggestions... none worked. So, I deleted Syncback and all profiles... redownloaded and installed syncback. Then I recreated my profiles. They still are not appearing in Task Scheduler (I did refresh).
Attachments
syncback.png
syncback.png (32.08 KiB) Viewed 2044 times
Swapna
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 993
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:22 am

Re: No tasks in Task Scheduler

Post by Swapna »

Hi,

To view the schedule task:

Expand SyncBackFree node (from the Task Scheduler) > click on ''User Name/Computername' > the schedule task (if present) will be shown in the center panel.

Thank you.
kasteer
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Jan 08, 2018 11:50 pm

Re: No tasks in Task Scheduler

Post by kasteer »

Swapna wrote:Hi,

To view the schedule task:

Expand SyncBackFree node (from the Task Scheduler) > click on ''User Name/Computername' > the schedule task (if present) will be shown in the center panel.

Thank you.
Grrr...... I clicked on it and thought it had expanded. OK. TY...
Post Reply