Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if you are using our freeware, a beta version or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need more information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

SBF does not show anything in directories dropdown list

SyncBackFree is the freeware version of SyncBack. It is *not* an evaluation version of SyncBackPro/SE.
Post Reply
Manoel
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu Apr 12, 2018 12:29 pm

SBF does not show anything in directories dropdown list

Post by Manoel »

I am a new user, so this may be simple.
I selected for synchorizaton, then at the subsequent screen when you are supposed to select left and righ directories, the dropdown list shows nothing.
What am I missing?

Tks,

Manoel
cliffhanger
Expert
Expert
Posts: 606
Joined: Tue May 31, 2011 5:59 pm

Re: SBF does not show anything in directories dropdown list

Post by cliffhanger »

HI are you referring to this New Profile window/dialog?
ResourceSelector.jpg
ResourceSelector.jpg (46.91 KiB) Viewed 1915 times
If so , this is a resource-type selector dialog. You don't enter the location/s of the resources at this stage, only the resource type/s (and what you select here determines if SB asks any more info, such as FTP server details). If you are not trying to use FTP on either side, simply click Done to exit the wizard and switch to the general ('Simple') profile settings screen, where you can click the folder icons next to the (in your case, as you are setting up a Sync) Left & Right input boxes (extreme top of Simple window) to navigate to the desired R & L paths. (Or, you can type the drive spec/path strings directly into the R & L boxes if you are an accurate typist).

If you press F1 (or click Help) with the resource selector dialog on-screen, the Help will open at a section that describes the process in detail including the various stages.

If this is not the window/dialog you mean, suggest provide a screenshot of the stage you are referring to.
Manoel
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu Apr 12, 2018 12:29 pm

Re: SBF does not show anything in directories dropdown list

Post by Manoel »

Clifhanger,
Thanks and sorry for such a silly question.
I have defined the profile and it is working now.
Regards,
Manoel
Post Reply