Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if you are using our freeware, a beta version or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need more information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

Specifying Columns for runs

SyncBackFree is the freeware version of SyncBack. It is *not* an evaluation version of SyncBackPro/SE.
Post Reply
GracieAllen
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Mon Aug 13, 2018 2:16 am

Specifying Columns for runs

Post by GracieAllen »

I"m sure this is obvious, but I"m missing it....... I'm running 9.2.xxx on Windows 10. Works fine except I can't specify the columns I want to see during the run. I want to remove "Background", and add "Progress" (I think) - the place where it shows that work is getting done - scanning, file copying and deleting and such.
mmullins_98
Expert
Expert
Posts: 152
Joined: Wed Jun 05, 2019 11:40 am

Re: Specifying Columns for runs

Post by mmullins_98 »

I think want you want can be accomplished by clicking on "View" at the top and then clicking on the down arrow in the box to the right. Then you can uncheck "Background" and check "Progress".
GracieAllen
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Mon Aug 13, 2018 2:16 am

Re: Specifying Columns for runs

Post by GracieAllen »

Good grief! I looked all over Syncback and never realized that downarrow was operational. I thought it was just information. This new interface is going to take a little getting used to.

Thanks for the help.
Post Reply